Lid worden

BBQ

De bbq zal doorgaan op vrijdag 29 juni in de parochiezaal Het Trefpunt in Wortel. Deze avond is niet alleen voor onze eigen leden, maar ook broers, zussen, ouders en lieven zijn welkom. We verwachten jullie allemaal om 18u30 in de parochiezaal.

Dit jaar zullen we met een all-in concept werken. Dit wil zeggen dat de drank bij de prijs is inbegrepen en dat je à volonté kan genieten van bbq met groenten, sauzen, brood, … De prijs voor kinderen (onder 12 jaar) bedraagt €15 en de prijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) bedraagt €25. Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCD2TLh7mbgpG1bvN0jCh0GOlp-8k4v03kNS8SjpmjO1rGew/viewform?usp=pp_url

LET OP: De inschrijving loopt tot en met 20 juni (VERLENGD)! Het bedrag stort je op volgend rekeningnummer: BE 55 8508 4844 4244 met de mededeling "familienaam + aantal keer kind + aantal keer volwassenen" of door het geld rechtstreeks te bezorgen aan Liz Verschueren, Worteldorp 9 , in een enveloppe met een vermelding van de naam en het aantal kinderen en volwassenen.

DAGUITSTAP


Dit jaar gaan we op zondag 1 juli naar Movie Park in Duitsland. We verzamelen aan het KLJ-lokaal om 07u30 en we zijn normaal gezien terug om 19u (indien geen file, we houden jullie hiervan op de hoogte via Facebook/mail). Deze spetterende dag zal € 25 kosten.

We weten dat een pretpark in het buitenland voor onze kleinsten een grote stap kan zijn, maar geen zorgen. Wij zullen er als leiding alles aan doen om er een fantastische en veilige dag van te maken! Zorg ervoor dat je kind een KLJ sjaaltje (en/of KLJ Wortel trui) aan heeft en dan kan deze dag alvast niet meer stuk! Ze krijgen bovendien ook een bandje met telnr. van de leiding aan voor de zekerheid.

Inschrijvingen lopen tot woensdag 13 juni. Omwille van reservatie van tickets is later inschrijven NIET MOGELIJK. Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHl-_QEHxkNbFotgv1118jmw9qloVWk1SvDtcvZbpTisBmxg/viewform?usp=pp_url

Gelieve over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE 55 8508 4844 4244 met de mededeling “voor- en achternaam + aantal kinderen mee op daguitstap” of het geld rechtstreeks te bezorgen aan Liz Verschueren, Worteldorp 9, in een enveloppe met een vermelding van de voor- en achternaam en het aantal kinderen.

Wat moet je meenemen:

  • KLJ SJAALTJE! (+ de rest van je KLJ-outfit)
  • Drinken (zeker bij warm weer voldoende drinken)
  • Eten (voldoende eten want we zijn lang weg )
  • Regenjasje (bij slecht weer )
  • Zonnecrème (bij zon)
  • Zakgeld (enkel voor kleppers)

Bij vragen kan je steeds mailen naar siebe[at]kljwortel.be