Lid worden

Hoe meer leden in onze KLJ, hoe meer vreugde! Voor je zelf een volwaardig lid bent van KLJ Wortel moet je jezelf natuurlijk inschrijven. Alles over lid worden vind je op deze pagina. Normalerwijs worden leden ingeschreven op onze inschrijvingsavond (Dit jaar op dinsdag 26 september 2017 van 19u00 – 21u00). Naast je kind inschrijven kan je hier ook terecht voor een gezellige babbel met de leiding, andere ouders en kan je ook een uniform aanschaffen. Later op het jaar inschrijven kan ook door contact op te nemen met de leiding via de site.

Inschrijvingen

Voor de inschrijving zelf hebben we je standaard gegevens nodig (naam, adres, Tel, mail,..). Het lidgeld bedraagt:

Wat? Tarief
Eerste lid (A – Lid) 30€
Tweede, derde, … lid (B – Lid) 20€
Ingeschreven worden NA 15 maart 20€
Dit bedrag dient worden overgeschreven op BE55 8508 4844 4244 met een duidelijke vermelding. "Naam Kind + Lidgeld". Cash betalen is ook mogelijk op de inschrijvingsavond. Let op, de inschrijving is pas geldig na betalen. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat u kind verzekerd is tijdens onze activiteiten!


Fiscale Attesten & terugbetaling CM


CM betaald jaarlijks een deel van het lidgeld en kampinschrijving terug. Hieronder vindt u de deels, ingevulde documenten die u zelf enkel nog dient aan te vullen. Deze gelden voor het lidgeld en kampinschrijving van VORIG KLJ-jaar. Zit u bij een ander ziekenfonds dan CM, dan kan u het document binnenbrengen op de inschrijvingsavond of in de brievenbus van het KLJ lokaal steken.
Lidgeld 2017-2018
Kamp 2017 Sprinkhaan
Kamp 2017 Daltons & Kleppers

Ook via de belastingen kan u een deel van de kampinschrijving terugkrijgen. Hiervoor vindt u ook een vooraf deels ingevuld document. LET OP!!! Dit document is nog niet ondertekend door de hoofdleider aangezien het nog geen volgnummer heeft. U kan het vooraf invullen en meebrengen naar de inschrijvingsavond of in de brievenbus van het KLJ lokaal steken.
Kamp 2017 Sprinkhaan
Kamp 2017 Daltons & Kleppers

Uniform

Niets toffer dan allemaal in hetzelfde uniform deelnemen aan de KLJ-activiteiten! Het geeft een gevoel van samenhorigheid. Bovendien ben je met een KLJ – Trui, T-shirt en sjaaltje steeds herkenbaar voor de leiding bij een uitstap. Op de inschrijvingsavond is er mogelijkheid om een uniform te kopen.
(Ieder nieuw lid krijgt een gratis sjaaltje bij inschrijving.)

Wat? Tarief
Trui 20€
T-shirt 10€
T-shirt + Trui 28€
Sjaaltje 4€

Heeft u nog vragen over de inschrijving, dan kan u de leiding steeds contacteren via de contactpagina. Voor meer informatie over ons mailsysteem kan u terecht op de pagina "Mailing".